4568 poze   161319 vizite

cateva vinuri

pacat ca pozele nu au calitatea macro adecvata
IMG_0688; unul  din  putinele  rosuri  de  marmara
IMG_0688
IMG_0689; un  amestec  reusit  dintre  shiraz  cu  malbec
IMG_0689
IMG_0690; maturizat  sub  frigurile  lacului  caldaro
IMG_0690
IMG_0691; din  pivnitele  altui  castel  bordeaux
IMG_0691
IMG_0692; un sec  de  la  baronul karoly
IMG_0692
IMG_0693; cabernet  cu  sirah de  pe  coastele  californiene
IMG_0693
IMG_0694; nu  chiar  toate  nero
IMG_0694
IMG_0695; dupa  un  grill bun  se deschid  portile  soarelui
IMG_0695
IMG_0696; calarind  kangurul  prin  vai  australiene
IMG_0696
IMG_0697; un  cabernet  clasic
IMG_0697
IMG_0699; de  la  tinto  la  rioja  , toate  notele, baturica  e  de  probat  nu  de  descris  in  cuvinte
IMG_0699
IMG_0700; nume  mare  , vin  comun  , dar merge  la  grill
IMG_0700

Comentarii album • 22
Matriximpact 27 December 2022  
Superba colectie,Respecte.!
Raportează
vaumovi 18 December 2017  
Succes!Inceputul e greu.
Raportează
Florina 18 December 2017  
Superba colectie ! Si eu le colectionez , dar inca sunt la cele romanesti :-)
Raportează
FELICITA 5 June 2016  
Interesant album.O colectie frumoasa.
Raportează
vaumovi 5 June 2016  
multumesc!
Raportează
ioan26 3 October 2015  
Impresionanta aceasta colectie! Bine ca ati avut inspiratia sa pozati fiecare "recipient" pina nu ati atentat la integritatea dopului! Atentie insa pt. ca semenea postari pot sa va atraga si invidia din partea unor neavizati! Felicitari!!!
Raportează
vaumovi 3 October 2015  
multumesc , am redus mult , din lipsa conditiilor.Mai ales ca sant atat de diferite e greu sa mentii temperatura constanta la un volum mai mare.Am multe suporturi din plastic , daca va intereseaza le dau ieftin , nu le mai tin goale .Am pus si eu cativa butasi diferiti , dar nu a-mi place cum evolueaza , poate anul viitor se vede ceva mai bine.
Raportează
floralia 26 June 2015  
Daca toate-acestea fost-au consumate... :)))
Raportează
vaumovi 26 June 2015  
nu numai , astea sant doar o particica infima...Ce sa fac daca Bacchus ma delegat pe pamant...Stii ca si dr.ii recomanda de la un pahar pana la o lada pe zi!?
Raportează
floralia 26 June 2015  
Stiu, resveratrol autentic, bun la inima. Dar cred ca in loc de ,,lada” ai vrut sa scrii ,,butelie” Haha!
Raportează
floralia 16 June 2015  
Cu capsunata ai venit tarziu! Nu mai gasim fructe :(
Totusi, reteta ne-ai putea-o da, pt sezonul urmator.
Felicitari! Te credem ca a iesit delicioasa.
Raportează
vaumovi 16 June 2015  
secretul e ca iese mai buna din ultimile capsuni...Fac asta de multi ani , si am probat tot felul de combinatii.Nu e greu de facut , si nici costisitor.Se pun capsunii curati intr-un vas mare, in asa fel sa ramana mult spatiu liber.Zahar se pune dupa gustul propriu , eu pun , de pilda 1/1, dar se poate pune si mai putin sau mai mult , si tipul de zahar dorit , eu combin cu brun.Se lasa la un loc expus luminii , dar de preferat nu direct sub soare, pt. a permite omogenizarea aromei.Si , in functie de temperatura ambientala se lasa sa se dizolve zaharul , din a doua zi se amesteca din cand in cand.Dureaza 3, 4, sau pana la 5 zile , in mod normal , apoi se adauga alcool rafinat, tot dupa gust , de preferat nu prea mult , pt. a lasa aroma integrala, dandui o valoare finala de cca 18-20°.Ideal de degustat la temperatura mai joasa decat cea ambientala.Cel mai reusit a fost cel facut cu stroh ruhm , un rom din trestie de zahar de diferite tarii , dar e cam scump si nici nu prea se gaseste la noi , asa ca merge cu alcool , doar sa fie curat , nu anumite surogate...
Raportează
floralia 16 June 2015  
Multumesc! Chiar voi incerca. Stiu, cu alcoolul e o problema.
Raportează
vaumovi 24 July 2014  
multumesc , pacat ca expunerea e slaba
Raportează
Anca10 25 May 2014  
extraordinara colectie!
Raportează
elyss 13 May 2014  
Deosebit....
Raportează
urlateanu 27 February 2014  
ffr...
Raportează
MicrofermaSmardioasa 28 January 2014  
Frumoasa colecție, felicitari. Eu lucrez in domeniu.
Raportează
pascanvasile 28 January 2014  
aveti grija la tensiune!!!!
Raportează
valenttin 28 January 2014  
pofta buna! va-ti bucurat destul de colectie vizual,deajuns,bucurati-va celelalte simturi
Raportează
coltunvasile 26 January 2014  
da si mie o sticla doua
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.